AndromedaOS مایکروسافت چیست و چه نقشی در آینده ویندوز دارد

AndromedaOS مایکروسافت چیست و چه نقشی در آینده ویندوز دارد

مایکروسافت به‌ لطف AndromedaOS به پیشرفت در جهت دستیابی به هدف بلندمدت خود جهت توسعه‌ی سیستم‌عاملی کاملا یکپارچه برای تمام‌ فُرم‌فکتورهای ویندوز ادامه می‌دهد.

پیش‌تر شایعاتی در رابطه با کار کردن مایکروسافت روی دستگاه موبایلی موسوم به اندرومدا منتشر شده بود؛

به باور مری جو فولی (نگارنده‌ی مطلب و یکی از دنبال‌کنندگان رخدادهای ردموند از وب‌سایت ZDNet) اندرومدا تنها سخت‌افزار نیست و در حقیقت یک اسم رمز برای نرم‌افزاری محسوب می‌شود که نه‌تنها دستگاه‌های اندرومدا، بلکه به خود ویندوز ۱۰ نیز قدرت خواهد بخشید.
بر اساس پیش‌بینی‌های وب‌سایت ویندوزسنترال، احتمالا AndromedaOS طی ماه‌های آینده به‌صورت رسمی Windows Core OS نام خواهد گرفت. در این بین، منابع مری جو فولی نیز اطلاعاتی در رابطه با AndromedaOS در اختیار او قرار داده‌اند.
باید خاطرنشان کرد که AndromedaOS یکی از پروژه‌های واحد تحقیقات مایکروسافت محسوب نمی‌شود و برخلاف Midori (سیستم‌عاملی که ردموندی‌ها سال‌ها با نام پروژه‌ی Skunkworks روی آن فعالیت داشتند و سپس رهایش کردند)، یکی دیگر از تلاش‌های مایکروسافت برای توسعه‌ی سیستم‌عاملی بدون داشتن ریشه‌ در ویندوز نیست. در عوض طبق گفته‌ی منابع مری جو فولی، AndromedaOS از این پس نقش هسته‌ی ویندوز ۱۰ را ایفا خواهد کرد.
برخلاف ادعا‌های ادامه‌دار مقامات رسمی مایکروسافت مبنی بر یکسان بودن ویندوز ۱۰ در تمام دستگاه‌ها، این سیستم‌عامل در حال حاضر تجربه‌ی یکنواخت و یکپارچه‌ای ارائه نمی‌دهد. مایکروسافت موفق به ساخت هسته‌ی ویندوز ۱۰ مشترکی با اسم رمز OneCore شده بود که روی تمام گوشی‌ها، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها، کامپیوترهای شخصی، دستگاه‌های مبتنی بر اینترنت اشیاء و هولولنز اجرا می‌شد؛ اما باقی بخش‌های سیستم‌عامل ویندوز ۱۰، شامل بخش‌های منحصر به نوع دستگاه که در هر یک از این پلتفرم‌‌ها اجرا می‌شود، یکسان نیستند.
طبق ادعای منابع مری جو فولی، AndromedaOS نوع جدیدی از فرآیند به‌کارگیری ویندوز ۱۰ محسوب می‌شود که روی OneCore قرار می‌گیرد. AndromedaOS هم نقش سیستم‌عامل مرجع برای دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز ۱۰ آینده‌ی شرکای تجاری مایکروسافت را ایفا می‌کند و هم اسم رمزی برای سیستم‌عامل به‌کاررفته در دستگاه‌های موبایل اندرومدای مایکروسافت است.
طبق اطلاعاتی که منابع مری جو فولی در اختیار او قرار داده‌اند، ردموندی‌ها برای تشریح خط فکری خود، مثالی از دنیای خودروها نیز می‌آورند. شاسی خودرو همانند پایه‌ای برای هریک از دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز ۱۰ است و قطعات دیگر خودرو روی این شاسی مشترک سوار خواهند شد.
ویندوز ۱۰ تا به اینجای کار، کماکان بخش عمده‌ای از خط مشی خود را از نسل‌های گذشته‌ی سیستم‌عامل محبوب مایکروسافت، مانند ویندوز ایکس‌پی، ویندوز ۷ و ویندوز ۸ وام می‌گیرد. ردموندی‌ها چندین سال است که در تلاش برای حذف وابستگی‌ها و بازنویسی زیرسیستم‌های ویندوز هستند و طبق ادعای منابع مری جو فولی، AndromedaOS حاصل این تلاش‌ها است.
احتمالا AndromedaOS نسخه‌ی گسترش‌یافته‌ای از تلاش‌های مایکروسافت در زمینه‌ی توسعه‌ی CShell یا پوسته‌ی انطباق‌پذیر (Composable Shell) باشد که هدف از آن یکنواخت‌ و یکپارچه‌سازی المان‌های مختلف ویندوز ۱۰ نظیر استارت و پنجره‌ی مدیریت، اکتیویتی‌سنتر و منوی تنظیمات در تمام‌ فُرم‌فکتورهای ویندوز است.
پیش‌بینی می‌شود که مایکروسافت پلتفرم AndromedaOS را در ابتدا برای دستگاه موبایل مایکروسافت اندرومدا (که احتمال عرضه‌ی آن پیش از سال ۲۰۱۸ غیر محتمل است) و سپس سایر فُرم‌فکتورها نظیر دسکتاپ ارائه خواهد داد. همان‌طور که انتظار می‌رفت، مایکروسافت در حال حاضر از اظهار نظر در خصوص نرم‌افزار یا سخت‌افزار اندرومدا خودداری کرده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.
modir

Leave your message