ویندوز ۱۰ و برخی مشکلات آن
بسیاری از ایرادها، اشکالات و دیگر دردسرهایی که ویندوز ۱۰ در هنگام عرضه اولیه خود داشت در حال حاضر برطرف شدهاند، در حالی که برخی دیگر از این مشکلات همچنان ادامه دارند. به عنوان مثال، مشکلات مربوط به اتصال چاپگر یکی از سردردهای بزرگ کاربران ویندوز ۱۰ است و حتی آخرین بهروزرسانی این سیستم عامل که در ماه آوریل ۲۰۱۸ منتشر شد هم مشکلات خاص خود را در این زمینه دارد.
جلوگیری از ریستارت شدن ویندوز پس از نصب بهروزرسانیهای نرم افزاری
ویندوز ۱۰ از بسیاری جهات یک سیستم عامل مبتنی بر اینترنت محسوب می شود. این مسئله به خودی خود یک مزیت به شمار می آید اما برخی اوقات مشکلات خاص خود را هم دارد و رویکرد مایکروسافت نسبت به نحوه عرضه بهروزرسانیهای سیستمی یکی از این مشکلات است.
آزار دهندهترین بخش بهروزرسانی خودکار ویندوز ۱۰ ریستارت شدن رایانه است که معمولاً به صورت اتفاقی روی می دهد. ریستارت شدن خودکار سیستم می تواند بسیار دردسر ساز باشد و اگر در وسط کارهای خود رایانه خاموش و روشن شود، ممکن است بسیاری از تغییراتی را که ذخیره نکردهاید از دست بدهید. با توجه به بروز چنین اتفاقات ناخوشایندی پیشنهاد می کنیم با مراجعه به بخش تنظیمات (Settings) و سپس Update & Security، بر روی گزینه Advanced Options کلیک کرده و در قسمت بالای صفحه حالت Notify to Schedule Restart را انتخاب کنید تا از این به بعد به جای رستارت شدن خودکار ویندوز ۱۰، یک درخواست برای راهاندازی مجدد سیستم برایتان به نمایش درآید و به این ترتیب فرصت کافی برای ذخیره کارهای خود خواهید داشت.
مشکل ناسازگاری پرینتر با ویندوز ۱۰
سازگاری پرینتر می تواند یک مسئله دردسرساز برای دستگاه های قدیمی باشد. اگر از ویندوز ۷ یا نسخههای قدیمیتر به ویندوز ۱۰ کوچ کرده اید در این صورت حتماً توصیه می شود درایورهای پرینتر خود را بهروز کنید تا مشکلی در استفاده از آنها در ویندوز ۱۰ پیش نیاید.
بهروز کردن درایورهای پرینتر اصلاً کار سختی نیست. تنها کافیست نام پرینتر خود را در گوگل یا هر موتور جستجوی دیگری به همراه کلمه Driver جستجو کرده و آخرین نسخه درایور سازگار با ویندوز ۱۰ را دانلود کنید. در هنگام نصب نیز کافیست تا مطابق دستورالعمل شرکت سازنده پیش رفته و مراحل را به اتمام برسانید.
به اشتراک گذاری رمز عبور وای فای
ویندوز ۱۰ به همراه یک سیستم وای فای عرضه می شود که وای فای سنس نام دارد. این سیستم که در اصل از ویندوز فون ۸٫۱ برداشته شده است، کاربران را قادر می سازد تا شبکه وای فای محلی خود را با مخاطبانشان به اشتراک بگذارند. شاید خیلی ها نگران این موضوع باشند و علاقه ای به این کار نداشته باشند. برای غیرفعال کردن این گزینه باید به وای فای، تنظیمات شبکه، مدیریت تنظیمات وای فای رفته و تمامی آپشن های آن را پاک کنید.
مشکلات ایمیل
تمامی کسانی که نسخه پیش نمایش ویندوز ۱۰ را دیده اند، همگی با هم، بر این که ویندوز میل در ویندوز ۸٫۱ بهتر بود، اتفاق نظر دارند. دلیل آن ها هم از این ادعا این است که می گویند که شما در ویندوز ۸٫۱ می توانستید پوشه ها و زیرپوشه هایی را در این اپلیکیشن ایجاد کنید ولی امکان این کار در نرم افزار میل ویندوز ۱۰ وجود ندارد.(خداقل در حال حاضر) افرادی که نیاز به سفارشی کردن ایمیل ها در این زمینه دارند، می توانند نرم افزار Thunderbird را جایگزین اپ میل مایکروسافت کنند که به خوبی با ویندوز ۱۰ هم کار می کند.